Kerststallenroute Terheijden 2023

Tweede editie kerststallenroute Terheijden

Na een succesvolle 1ste editie wordt dit jaar voor de tweede keer de Kerststallenroute Terheijden georganiseerd.

Op maandag 18 december van 18.30 tot 20.00 uur vindt de feestelijke opening plaats bij het bij Activiteitencentrum ‘t Gruijtplein (Koningsveld 1) in Terheijden. Glühwein, (warme) chocolademelk, kerstkransjes, koffie, thee, muziek van “Vur ne Keer”; alle ingrediënten zijn aanwezig om deze editie met elkaar gezellig af te trappen. De kerststallenroute is van 19 december tot en met 30 december te lopen. 

Wandelroute

Dit jaar zijn ook twee speciale Kerststallen Wandelroutes samengesteld. Een wandelroute van 2,4 kilometer lang brengt je langs 17 locaties waar je een kerststal kan bewonderen. De andere wandelroute is 5,5 kilometer en langs deze route vind je 22 locaties met een kerststal. De wandelroutes zijn te vinden op de Facebookpagina van Kerststallenroute Terheijden en op de website www.kerststallenrouteterheijden.nl Een leuke activiteit tijdens de kerstvakantie!

RoutePrijs

Bij elke kerststal op de route vind je een letter. Al deze letters vormen een mooie nieuwjaarswens. Heb jij alle letters gevonden? Zet deze letters van beide wandelroutes dan in de juiste volgorde en lever jouw oplossing in bij Surplus Antonius Abt (Dorpsplein 1). Daar staat een mooie brievenbus waar jij jouw oplossing voor 29 december kan inleveren. Een mooie prijs van GEWOONGezellig is te winnen. De winnaar wordt op 30 december bekend gemaakt.

Diverse activiteiten

Ook zijn er diverse activiteiten rondom de Kerststallenroute in Terheijden. Zo is er op woensdagavond 20 december een optreden van een Christmas Carol koor op het Dorpsplein, geheel in Dickens stijl. Op vrijdag 22 december om 19.00 uur kan je aansluiten bij een lampionnen optocht (start bij Droomwerelden / Hoofdstraat 153). Houd de Facebookpagina van Kerststallenroute Terheijden in de gaten of neem een kijkje op www.kerststallenrouteterheijden.nl

Heb je nog vragen?

Of wil je meer weten over onze zorg?

Bel met ons: 088 35 20 100