De koers voor de komende jaren

Een samenleving waarin iedereen ertoe doet. Ieder met een eigen, betekenisvolle plek in de wereld. Zonder uitzonderingen. Met elkaar krijgen we het voor elkaar.

Missie

Wij dragen bij aan een gelijkwaardige wereld, door mensen met een verstandelijke beperking betekenisvol mee te laten doen en bij te dragen aan het plezier en geluk in hun leven.

Visie

Met hart en ziel en ondernemend vakmanschap werken we samen aan warme, kleinschalige en mensgerichte zorg, waarin de cliënt tot bloei komt.

Strategisch plan 2021 - 2024

In ons strategisch plan lees je terug hoe we naar de toekomst kijken. Een inspirerend document wat richting en houvast biedt om samen te werken aan die toekomst waarin iedereen zijn eigen, betekenisvolle plek in de wereld heeft. Met elkaar krijgen we het voor elkaar.  Zij aan zij.

A3 plannen

In het A3 plan wordt kort en krachtig omschreven wat in 2024 de ambities en resultaten zijn en wat opgepakt gaat worden. Elk team heeft een A3 plan, maar er is ook eentje voor heel SOVAK. Klik hier.

SOVAK zij aan zij

Waar wij in geloven:

Jouw eigen plek in de wereld

Jij wilt een goed leven! Met mensen om je heen die om je geven. In een buurt waar jij je thuis voelt. Heb jij een verstandelijke beperking? Bij ons ben je welkom! We ondersteunen je bij wat je nodig hebt en sluiten aan bij hoe jij in het leven staat. Met deskundigheid, een glimlach en heel veel aandacht. Want iets voor elkaar betekenen, dat is voor ons de zin van het leven. Jouw eigen plek in de wereld, waar ook jij voor ánderen van betekenis kunt zijn.

Alles met aandacht

We laten zien hoe professionaliteit en warmte elkaar kunnen versterken. We hebben het lef om buiten de lijntjes te kleuren en maken graag plezier. Vooral met jou. We zijn nieuwsgierig en gaan aan de slag. Dit maakt ons vakmensen met een groot hart, voor ons beroep én voor jou! Je mag rekenen op onze liefdevolle zorg. En op uitdaging! Want we prikkelen je. Zodat jij jouw eigen kracht vindt en ontdekt wat je allemaal in je hebt. Superbelangrijk, want het vergroot je zelfvertrouwen én het gevoel dat je ertoe doet.

De kracht van inleving

We luisteren naar je verhaal: je verleden, je familie en je wensen.. Ja, bij ons kun je zijn wie je bent, met de dromen en uitdagingen die je hebt. Met trots doen we een stapje opzij als jij klaar bent voor je volgende stap. Hoe klein of groot die stap ook is. Om aan de slag te gaan bijvoorbeeld, met een nieuwe activiteit of bij een bedrijf waar ze - net als wij – geloven in gelijkwaardigheid. Een plek waar ze vooral zien wat je wél kan. Want we werken in én met de samenleving . We kennen zowel de buurt als jou op ons duimpje

Kernwaarden

Onze kernwaarden bepalen hoe we elke dag werken.

Met hart en ziel

Ondernemend

Samen

Vakmanschap

Bel met ons: 088 35 20 100