Buitenschoolse
opvang bij SOVAK

Een fijne plek om samen te spelen, een uitdagende omgeving en vooral veel plezier! SOVAK vindt het belangrijk dat kinderen met plezier naar de buitenschoolse opvang komen. We kijken dan ook zoveel mogelijk naar wat jouw kind kan en leuk vindt om te doen.

Wat doet mijn kind op de buitenschoolse opvang?

We sluiten onze activiteiten aan op wat de kinderen leuk vinden om te doen. We drinken bijvoorbeeld samen thee, doen spelletjes, knutselen, bakken koekjes of spelen buiten. Daarnaast oefenen we spelenderwijs met sociale vaardigheden zoals ‘op je beurt wachten’ of ‘een ruzie uitpraten’. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je kind samen met andere kinderen een fijne tijd heeft.

Waar is de buitenschoolse opvang?

In 2020 is de BSO verhuisd naar Wolvenring 32 (naast het Breda College). Het terrein is afgebakend. Daardoor kunnen de kinderen er veilig en beschut spelen. Een speeltuin met een voetbalveld en een park bevinden zich naast het gebouw. Onze locatie is helaas niet rolstoeltoegankelijk. SOVAK biedt vervoer van, naar en tussen de buitenschoolse opvang, school en thuis.

Wanneer is de buitenschoolse opvang?

Kinderen zijn elke werkdag en ook in de vakanties welkom bij de buitenschoolse opvang van SOVAK. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn we open van van 15.00 uur tot 19.00 uur. Op woensdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties én de eerste drie weken van de zomervakantie zijn de kinderen welkom van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Ook opvang tijdens studiedagen van het Breda College en Het Kasteel is mogelijk. Bij voldoende aanmeldingen is er ook de mogelijkheid voor opvang op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Interesse? Dan horen we dat het graag.

Wij zijn altijd in de buurt

meer dan 0

BSO bij SOVAK in 3 stappen

1 | Meld je aan

Je kunt ons bellen of mailen. We maken dan een afspraak met je.

2 | Kennismaken

Wat vindt jouw kind leuk om te doen? Samen bespreken we welke activiteiten het beste passen.

3 | Kom spelen

Is er een plekje vrij? Dan spreken we af op welke dagen jouw kind naar de BSO komt. Veel (speel)plezier!

De opvang geeft ons als ouders en haar broertje de mogelijkheid om even tot rust te komen.

“Mijn dochter heeft het erg naar haar zin op de buitenschoolse opvang. In het weekend vraagt ze vaak wanneer ze weer mag gaan. Naast het plezier dat ze er heeft, zie ik ook dat ze zich ontwikkelt. Ze leert bijvoorbeeld om te delen met haar broertje. Ook niet onbelangrijk: de opvang geeft ons als ouders en haar broertje de mogelijkheid om even tot rust te komen.”

Bel met ons: 088 35 20 100