Gezellige opening SOVAK De Zoete Inval Klundert

“Het was een groot succes voor onze cliënten en bezoekers"

Alle ingrediënten voor een mooie opening waren aanwezig op zaterdag 13 mei aan de Niervaartweg in Klundert.  De zon scheen uitbundig, de rode loper lag uit en de (alcoholvrije) champagne stond klaar. Na een korte speech van manager zorg Lonneke van Driel knipten de cliënten Margriet en Ulle het rode lint door en was de officiële opening van De Zoete Inval in Klundert een feit.

Binnen in het activiteitencentrum een en al gezelligheid. Een hapje en drankje, een praatje links en rechts. Zangeres Jessica Malfait opende het bal met een mooie mix van Nederlandstalige meezingers. Bij het derde nummer werd de polonaise al ingezet, het feest was écht begonnen. Zangers Yoeri Rijpers en William Sluyter deden er vervolgens nog een schepje bovenop met hun optredens en kregen de hele zaal aan het zingen en dansen.

Initiatiefnemers Anouschka Martens en Denise van Dijk kijken tevreden terug op de opening van deze nieuwe activiteitenmiddag van SOVAK in Klundert. “Het was een groot succes voor onze cliënten en bezoekers. Wat begon als idee tijdens een brainstormsessie met de collega’s in de winter is nu uitgegroeid tot een activiteitenmiddag één keer per maand voor onze bewoners en alle inwoners van Klundert en omgeving. Hoe mooi is dat?”

Denise vult aan: “Iedereen heeft echt genoten van deze middag, we zagen alleen maar blije gezichten. Graag wil ik onze sponsoren Cafetaria Klundert voor de bitterballen en Gebroeders van den Maagdenberg uit Hoeven voor het alcoholvrije bier hartelijk bedanken voor hun bijdrage.”

De Zoete Inval aan de Niervaartweg 1A is elke tweede zaterdag van de maand geopend van 13.30-16.00 uur. Op zaterdag 10 juni is De Zoete Inval onderdeel van de garage sale route in Klundert. De muziek wordt dan verzorgd door de Drive Inn show van carnavalsvereniging De Narrekus uit Klundert.

Interesse in vrijwilligerswerk bij de Zoete Inval of bij SOVAK in het algemeen? Mail dan naar zoeteinval@sovak.nl of vrijwilligerswerk@sovak.nl 

Heb je nog vragen?

Of wil je meer weten over onze zorg?

Bel met ons: 088 35 20 100